חתיכת בשר שנפלה לסיר חלבי עם מים רותחים

שאלה:

נפלה לי חתיכת בשר (עוף) לתוך סיר חלבי עם מים רותחים (ללא תבלין או חלב ממש) שהורד מהאש והיה על השיש. מה דין הסיר?

תשובה:

שלום וברכה

כלי ראשון מבשל גם לאחר שהוסר מהאש, כל זמן שהיד סולדת בו, ולכן הבשר מבליע במים ובכלי וצריך הכשרה, כמו כל בישול עוף בסיר חלבי, אלא אם כן יש במים פי שישים כנגד החתיכה.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל