גיור לחומרא לאישה

שאלה:

איך עושים גיור לחומרה לאישה ואיזה מצוות היא צריכה לקיים לאחר הגיור

תשובה:

שבוע טוב ומבורך.

גיור לחומרא מתבצע כמו כל גיור אחר, יש לפנות לבית הדין ולפתוח תיק לבירור יהדות ואם בית הדין יחליטו שאכן יש צורך, הליך הגיור יתבצע. כדי שיהיה תוקף לגיור יש לקבל את כל המצוות, כלומר מרגע שהאשה טובלת במקווה ומקבלת על עצנה להיות יהודיה, היא בעצם מקבלת על עצמה בלב שלם לקיים הכל כמו כל אשה דתית אחרת, שבת כשרות טהרת המשפחה כל דיני החגים הברכות וכו'. אין משמעות לגיור ללא קבלת מצוות מלאה.

בהצלחה