בושה וחוצפה לפני הקב"ה

שאלה:

במהלך חיי קיבלתי פעמיים דבר מה שהתפללתי עליו הרבה.
פעמיים קיבלתי ופעמיים בעטתי ודחיתי כי היה לי קשה להתמודד .
המון בושה מלפנות שוב לקדוש ברוך הוא.

המון בושה ועצב עוטף אותי. מצד אחד למי אפנה ומצד שני בושה מלפנות שוב בתפילה. תפילה של אדם מפויח ומלוכלך ממעשים רעים.
בושה עוד לבקש.
יתכן שאלוקים לא רוצה איתי שום עניין?

תשובה:

שלום וברכה ידידי, נראה לי ששכחת כמה ה' אוהב אותנו… תגיד לי חברי היקר, פגשת פעם תינוק שמתבייש כשאמו מנקה אותו מצואתו?! בורא עולם מנקה אותנו וחובש פעינו באהבה ורחמים כמו כל אם רחמניה, הוא מבקש רק דבר אחד, אל תהיו ככלבים המבקשים הב הב, תתקרבו אלי! תעבוד על עצמך להרגיש קצת יותר קירבת אלוקים וכל העבר בעזרת ה' יתכפר לך.

ברכה מרובה ושבוע טוב.