ספק כתם

שאלה:

אתמול טבלתי במקווה ,
לאחר שסיימתי לטבול ראיתי על המגבת שהבאתי איתי שיש כתמים חומים וורווד (הכתם הורדום היה נראה כמו איפור).
א-לא בדקתי את המגבת מראש וככל הנראה המגבת לא הייתה נקיה מראש כי ראיתי שיש עלי ליכלוכיך דבוקים.
ב- עד כמה שאני זוכרת לא התנגבתי באזור של הנרתיק עם המגבת.
היה לי כמה דק לפני הטבילה כתם חום על הפד -רב מורה הורא' פסק לי שזה בסדר.
האם אני יכולה לתלות את הכתמים על המגבת בכך שיש סיכוי גבוה שהמגבת לא הייתה נקיה וכמו כן מסתפקת בכלל אם התנגבתי באזור של הנרתיק?

תשובה:

שלום וברכה

אפשר לתלות שזה לא היה נקי קודם, בפרט שזה נראה איפור, וכן אם המגבת לא היתה לבנה בכלל אין מקום לשאלה.

בהצלחה