פרסום התנהגות לא ראויה

שאלה:

בהמשך לשאלתי, ארגון תורני חשוב סירב להחזיר את כספי בתוך 14 יום במסגרת עיסקה שביצעתי מולם באשראי טלפוני תמורת מנוי לקבלת חוברות לבית. רק כשהצגתי את החוק ואיימתי שלא אוותר להם הסכימו להחזיר את הכסף תוך הקנטות בלתי פוסקות על זה שאינני נוהג כשורה ושאתייעץ עם רב ואינני מתנהג בדרך התורה וכן אני מחזיק מכשיר פסול וכו וכו. ממש ירדו לחיי בפסים אישיים. האם מותר לי לפרסם את הדברים למען יראו וייראו?

תשובה:

לא כדאי. אני יוצא מנקודת הנחה שמנהלי המקום לא היו נוהגים כך, אלא פקיד אחד ראה חירות טפשית כזו לעצמו. אינני אומר שאין להם אחריות עליו, אבל אם מדובר באירגון שבסך הכל עושה טוב, וזה יפגע בפעילות שלהם, בסוף יצא שאנשים פחות ילמדו תורה, ומה הרווח… מה שכן, הייתי פונה להנהלת המקום ומתלונן על ההתנהגות הזו.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. שומע. מה שכן, ההנהלה זה רק דרך המייל שאיתו התכתבתי איתם אין דרך אחרת להגיע למישהו אחר.. מי שהתכתב איתי זאת אשה והיא עונה לטלפונים ולמיילים כך שהיא נקראת ההנהלה… אבל אתגבר על עצמי. שר כוייח.