אמונה

שאלה:

שלום רב יש לי שאלה לפעמים מחזירים נשמות בגילגול אבל כשבן אדם מת זה אומר שהוא סיים את התפקיד/תיקון שלו בעולם ואם הוא סיים את תפקידו למה מחזירים אותו בגלגול ואם מחזירים אותו בגילגול זה אומר שלו סיים את התפקיד שלו ואם הוא לא סיים את התפקיד/תיקון למה הוא מת ביכלל במחילה מראש אם אפשר לבקש תשובה מפורטת
תודה רבה!

תשובה:

שלום וברכה

אתה שואל שאלה יפה מאוד. כנראה יש דברים שכבר אדם לא יכול לתקן באותה שעה ולכן הוא, למשל, אדם שנכשל בקיום יחסים אסורים, בגיל 80 הוא כבר לא בענין ואינו יכול לתקן… או אדם שגזל כסף ממישהו וכבר אין אפשרות שאותו אדם או יורשיו יזדמנו לו שיוכל להשיב. יכול להיות הרבה סיטואציות מסוג זה.