תחליף חלב לתינוק עם אבקת חלב נוכרי

שאלה:

שלום רב,
ברוך השם נולדה לנו תינוקת בזמן הקורנה ויש קצת דוחק כלכלי
אשתי קשה לה להניק ואנחנו משתמשים הרבה בתחליף מזון לתינוקות וישנה עמותה שמחלקת כמות גדולה בחינם של תחליף חלב לתינוקות עם אבקת חלב נוכרי זה מיוצר באר"הב ?

תשובה:

אינני אומר שאסור, אבל לא כדאי. המאכלים שנכנסים לגוף משפיעים על טהרת הנפש, אם אתם יכולים לשלם על תחליף בכשרות טובה תעשו את זה. תכתוב לי פרטי חשבון שלך, אשמח להשתתף בלי נדר בכשתי קופסאות לילדה היהודיה הצדיקה…

רוב נחת.