לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

כלי שטוגן בו בשר לא חלק

שאלה:

שלום הרב,
האם יש אפשר לאכול שניצל שטוגן על מחבת שטוגן בה בשר לא חלק ולא עבר יום?

האם אפשר לאכול פסטה של רמי לוי שהיא לא בד"ץ אלא בהכשר של הרבנות באיטליה ובאישור הרבנות ישראל?

תשובה:

שלום וברכה

1. אם לא עבר 24 שעות עדיף שלא לאכול, בפרט אם אתם ספרדים.

2. לא כדאי, תנסה לדבר בבית שיקנו בכשרות טובה, זה כבר ודאי יש לכם במכולת ליד הבית…

בהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אין לזה רלוונטיות לרב הראשי לישראל. גם לא נראה לי שהוא עוסק בכך. גם לא אמרתי צריכים רק הסברתי את הבעייתיות ולמה כדאי מאוד.