פרידה מבן זוג אחרי שנים של יחד

שאלה:

שלום כבוד הרב , אני כיום בפרידה מגבר לאחר שנים של קשר , חשוב לציין שאני פגועה נורא . חלמתי שאני בהריון בחודש תשיעי לקראת לידי נמצאת בבית החולים לבד

תשובה:

שלום וברכה

החלום הוא מאוד טבעי, את חוששת מהבדידות, והביטוי החזק לכך הוא לחוות לידה לבד, אין משמעות לחלום אבל כן כל המציאות הזו אמורה לגרום לנו8 לעשות קצת חושבים… בורא עולם אוסר כל קשר זוגי מיני עם גבר ללא ניושאין, זה מתועב ודוקא בגלל מה שקרה לך… קשר שאינו מחייב הוא חסר בסיס של בנין, של התאחדות אמיתית, של אחדות נשמות, הוא מילוי תאוות וצרכי חיים בלבד, ולכן הוא מוזיל את כל ערך מוסד הנישואין ואסור על פי תורה. תרגעי קצת, ומעתה, תשאפי רק לחיי קדושה, ניושאין כדת משה עם שמירת טהרת המשפחה.

בשורות טובות.