כל הרכיבים בד"ץ

שאלה:

שלום הרב,
האם ניתן לאכול פיצה שיש לה כשרות מקומית אבל הם אומרים שכל המוצרים בהשרחת הבד"ץ, הם כותבים על המגש"מהדרין מן המהדרין" " כל המוצרים בהשגחת הבד"ץ"?

תשובה:

אם אתה מכיר את בעלי המקום שהם יראי שמים אפשר לאכול. אבל אם הם לא יראי שמים, אז שוב בעצם אתה סומך על ההשגחה המקומית שאכן כך הם פני הדברים…

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. שלום הרב,
    נתקלתי בבעיה זו עוד פעם.
    האנשים בפיצה(לפחות השליח) הוא אדם דתי עם ציצית בחוץ(אני יודע שזה לא אומר שהוא דתי יותר), בכל אופן אני חושב שכם יראי שמים.
    אפשר לאכול?