ליים

שאלה:

ראיתי במתכונים שימוש בלימון הנקרא ליים לא הצלחתי להשיגו בכשרות מהודרת מלבד רבנות
ידוע האם ניתן להשיג בכשרות מהודרת? האם ניתן לרכוש רבנות ולעשר או שיכולות להיות בעיות אחרות

תשובה:

יכול להיות גם בעיות של ערלה, דוקא שכיח בלימונים, תקחי לימון מזן אחר, בודאי זה לא ממש משנה.

בהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. ברור שמשגיחים, השאלה הי עד כמה הכשרות מוקפדת באופן שניתן לסמוך שהסחורה הזו אכן עברה את בדיקת המשגיח. מעיקר הדין יש כשרות, אבל מי שמקפיד על כשרות יותר קפדנית תבוא עליו ברכה.