מניעת הריון בגלל בעיות שלום בית

שאלה:

שלום, האם אשה יכולה להחליט למנוע הריון ללא הסכמת בעלה מזה כבר מעל 4 שנים בטענה שהבעל לא רגיש כלפיה מספיק (יש לנו בן ובת)

תשובה:

שלום וברכה

קראת את השאלה שלך וכאבתי איתך. השאלה אינה זו שהצגת, שהרי מה אתה מתכוון להכריח אותה להוליד לך ילדים כשזו התחושה שלך… מה שיש לעשות הוא לפנות לייעוץ זוגי, ארבע שנים כבר היא כך מרגישה, זה נורא! חייבת לפתוח את זה בשיא הרגישות ומתוך רצון אדיר להתקדם ולהשתפר ולהתקרב, אי אפשר להעביר כך את השנים! יש לך אשה בבית! תפתחו את הנושא בניעימות מתוך רצון לעשות משהו, ותפנו יחד לסיוע, ובעזרת ה' תבנו יחד חיים טובים ומאושרים!

בהצלחה רבה מאוד.