בליעה בכלים

שאלה:

שלום
רציתי לשאול האם כאשכנזי שמקפיד על אכילת בשר אחורי כמנהג הרמ"א
עלי להקפיד גם על בליעה.(דהיינו לצלות בשר על פלנצ'ה שצלו עליה קודם סינטה וכדומה . או שצלו כבד שלא נצלה תוך ג ימים באופן המותר לשיטות הספרדים.
תודה

תשובה:

באופן כזה יש ללבן מעט את הרשת לפני צליית הבשר שתאדים.

בהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. במסעדה עם כשרות מהודרת לא יהיו כאלו שאלות, ובמסעדה שאין כשרות מהודרת אל תאכל. מסעדה זה המקום הכי מועד לפורענות בתחום הכשרות.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל