תרומות – לחץ כאן

בליעה בכלים

שאלה:

שלום
רציתי לשאול האם כאשכנזי שמקפיד על אכילת בשר אחורי כמנהג הרמ"א
עלי להקפיד גם על בליעה.(דהיינו לצלות בשר על פלנצ'ה שצלו עליה קודם סינטה וכדומה . או שצלו כבד שלא נצלה תוך ג ימים באופן המותר לשיטות הספרדים.
תודה

תשובה:

באופן כזה יש ללבן מעט את הרשת לפני צליית הבשר שתאדים.

בהצלחה

Join the Conversation

2 Comments

  1. במסעדה עם כשרות מהודרת לא יהיו כאלו שאלות, ובמסעדה שאין כשרות מהודרת אל תאכל. מסעדה זה המקום הכי מועד לפורענות בתחום הכשרות.

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל