קללות

שאלה:

לפעמים הדרך היחידה להגן על עצמך מפני אנשים שמבזים ופוגעים בך בפרהסיהואף אחד לא מריפ אפאף זה לקלל את אותו אדם בסתר. לא בשביל הצרה והנקמה אלא שיתעוררו העולם ויבינו שיש דין ויש דיין.
ובפרט ת"ח ואברכים שמבזים אותם על ימין ועל שמאל ונהיו מרמס בעיני הרבה בעלי בתים מזדמנים ש"תופסים" את האברכים על חם בסיטואטציות של בטלה מתוך כל שעות היום יכולים ל"תפוס" אותם ברבע שעה של הפוגה.
אף אחד לא מוחה. אין דרך אחרת

תשובה:

חלילה חלילה ושוב חלילה, ואגב למסור דין לשמים זה דבר חמור מאוד, אדם שמוסר דינו לשמים דבר ראשון בודקים במעשיו האם הוא ראוי לכך שילחמו על כבודו משמים…

שנדע רק טוב, נחשוב רק טוב, נעשה רק טוב, ותמיד נהיה מהמשחים והמיטבים עם כולם!

שבת שלום.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אז להשאיר את הביזיון הזה כך?
    תגיב להם יחזירו לך. לא מזיז לאף אחד. הנהלת הכולל כולם לאף אחד לא מזיז. הם שמחים שיש מוכיחים.

  2. השאלה שחשוב שתשאל את עצמך, היא למה בי אף פעם לא זלזלו… כלומר אולי משהו בהנהגתך איתם גורם לכך, אולי רק נראה לך שזה כך… בדרך כלל כשיש קושי עם הסביבה כדאי דבר ראשון לבדוק את עצמנו. בהצלחה