ברכה על עוגיות

שאלה:

מה מברכים על עוגיות עבאדי שיצאו לאחרונה, אפוי לא מטוגן , ( קמח חיטה 50% שמן סויה , שומשום 3% מלח , שמרי אפיה, מעכבי חמצון) , יישר כוח, אם אפשר גם לפי אדמור הזקן

תשובה:

שלום וברכה

אינני מכיר את העוגיות האלו, אבל במה הן שונות מעוגיות אחרות? מדוע לא לברך מזונות? תפרט וננסה להשיב יותר במדויק.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. בגלל האפיה שלהם , כמו לחם, ללא סוכר , בגלל ההדגשה שלהם גם כן על השקית, יישר כח , לבדוק הנושא ביסודיות בבקשה

  2. אם יש שמן בכמות משמעותית או אפילו יותר ממים זה גם סיבה למזונות, וכן אם זה קשה ונכסס ולא רק כלל כמו עוגיות מזרחיות זו סיבה להחשב מזונות, אינני מכיר את המוצר.