תפילה עם אנשים שפגעו בי

שאלה:

יש מקום שלא נח לי להתפלל שם מחמת חלק ממארגני המניין שפגעו וציערו אותי כמה פעמים.
רציתי לדעת אם יש איסור להתפלל במקום שחלק מהקהל בסיכסוך או שזה נאמר דוקא עם כהנים או ש"צ?

תשובה:

זה נאמר רק לכהנים ולש"ץ מותר לך להתפלל שם, וכדאי בכלל לעשות חושבים ולמחול, מה מרויחים מקפידות וכעס? כלום… חז"ל אמרו לנו כל המעביר על מידותיו מעבירין לו על כל פשעיו, זו ההזדמנות שלך עכשיו להעביר על מידותיך ולסלוח וכך לזכות לכפרת עוונות וקירבת אלוקים גדולה.

ברכה והצלחה וכל הישועות!