זכאות למכשירי שמיעה

שאלה:

שלום, יש זכאות בקופה של כללית למכשירי שמיעה ללא עלות שהן משלמים את ההוצאות לחנות מכשירי שמיעה אני רק משלם רק 120 שקל לכל מכשיר
אוזן ימין מתפקד טוב ומבין מילים, אוזן שמאל יש בעיה איתה שומע ולא מבין מילים אני לוקח 2 מכשירים לחודש ניסיון אם לא יסתדר באוזן השמאלי אני יכול לקחת 2 מכשירים בשביל אוזן ימין כי אני רוצה שיהיו לי 2 מכשירים אחד שיהיה ספר, ונרשום בטופס לכללית אחת לאוזן ימין ואחת לשמאל זה לא גזל?

תשובה:

שלום וברכה,

מותר לך לקחת שני מכשירים לאותה אוזן כיון שמגיע לך שני מכשירים ואם אתה לא משתמש לאוזן שמאל תוכל לקחת עבור אוזן ימין.

בהצלחה.