תפילת שחרית

שאלה:

מה האופצייה הטובה ביותר להתפלל שחרית:
1.מניין פועלים(בעלות השחר) שמתחיל לפני הנץ- ואז אני יוכל לעזור לאישתי בבוקר ובערב עם הילדות
2. להתפלל יחיד ב 07:45
3.להתפלל בבית כנסת חב"ד ב 08:30 -אבל לא לעזור לאישתי בערב עם הבנות

תשובה:

תתפלל מנין פועלים ותעזור לאשתך.

חיים טובים שמחים ומאושרים, המשך להתחזק ולעשות רק טוב!

הצטרף לדיון

5 תגובות

  1. מה לגבי זמן הנחת תפילין וטלית?עוד מעט הזמן יהיה אחרי שהתחיל כבר את מניין הפועלים, מה לעשות במצב כזה?איך מניחים תַילין וטלית לפני הזמן שצריך להניח?

  2. אדם שנאלץ להתפלל מיד בעלות השחר, יוכל להניח את הטלית והתפילין ולברך עליהם בין הפרקים של פסוקי דזמרה או לאחר ישתבח, אבל לא בין אז ישיר לישתבח. אם אתה נאלץ להניחם בתוך ברכות קריאת שמע, יש למשמש בהם לאחר שמונה עשרה ולברך אז. ראה שו”ע סי’ נג סעי’ ג ומשנה ברורה שם.