בליעת מילים בתפילה – המשך

שאלה:

סליחה על הטירחה המרובה השאלה העיקרית שנכון שאם אני יעשה עצירה כל שני מילים אני יכול לומר את המילים כראוי השאלה שלי אם זה יפריע לתפלות להתקבל בשמיים?

תשובה:

לא יפריע בכלל, זה מצויין, אמרתי זאת כבר כמה פעמים ואין כל ספק בענין! אין לך מה לחשוש, רק בלי לחץ תתפלל בנעימות וגם אם אתה קצת בולע מילים לא קרה שום דבר, לחץ זה מיותר ולא בריא, ואדם שבירך תחילה וסוף ועיקר הברכה יצא ידי חובה גם אם דילג מילים לגמרי באמצע הברכה!

שבוע טוב.