מדבקות שנראות כתובת קעקע

שאלה:

ישנם מדבקות גוף כמין קעקוע שיורדות מאליהן לאחר זמן מה האם מותר להדביקם על הגוף או שיש בכך איסור
בתודה מראש

תשובה:

שלום וברכה

אינני יודע במה מדובר אבל אם זו מדבקה כפשוטה אין בעיה, אם זה צבע שיורד על הגוף זה תלוי כמה זמן זה נשאר, ראה כאן לגבי איפור קבוע, כך מעיקר הדין, אולם בסיטואציה שהזכרת, אם זה נראה כמו קעקוע יש לאסור בכל מקרה משום מראית העין, שהרי מי שרואה סבור שעברת על איסור תורה של כתובת קעקע לא תתנו בבשרכם, ומראית העין אסורה במקרים כעין אלו.

ערב מבורך.