לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

ביטול תורה

שאלה:

שלום רב אני עובד בסופר מנהל מחלקה חשמל אני רוב הזמן עובד בוקר והעובד השני צהריים וטוב לנו עובד השני הוא גם אברך בכולל ויש פעמים שאני צריך שהוא יעבוד בבוקר בגלל שאני בחופש עם זה מותר כי חייב שיהיה בעובד במחלקה תמיד אדם.

תשובה:

שלום וברכה,

אין איסור ביטול תורה אם הנוהל שאתה זכאי לחופש והוא ימלא את מקומך. אבל לפנים משורת הדין כדאי שלא תרבה בחופשים כדי לאפשר לו ללמוד בשעות הבוקר.

בהצלחה.