ואהבתם את הגר

שאלה:

שלום כבוד הרבנים,
לגבי מה שכתוב בתורה לא תונה את הגר ושה' שומע וקרוב יותר לצעקת הגרים. רציתי לשאול האם בזמן שהגר מקלל בחינם ללא סיבה, או ל?יבה לא מוצדקת לתגובה כזאת (הוא בן אדם שמחפש מחלוקות ומלחמות עם כולם כפשוטו) האם יש לחשוש לקללות שלו? פשוט הוא משתמש בסיבת הגרות שלו כדי להפחיד אנשים מהקללות שלו.
תודה

תשובה:

ברור שאין לחשוש לקללות שלו! וכי אתה באמת חושב שהבורא מתייחס לקללות של אדם מר נפש שסתם נטפל לאנשים?!

יש לרחם עליו לנהוג בסבלנות אבל ממש לא לדאוג.

יום נעים.