נרתיק לתפילין

שאלה:

כשהנחתי תפילין של ראש רש"י, ראיתי שהבית הוא של תפילין של ראש של ר"ת, מה לעשות כעת? (לא היה זמן לפני התפילה לפתוח ולסדר זאת)
לאחר התפילה. הנחתי את התפילין בבית על דעת שלא יהיה זה בית לתפילין של רש"י, ואח"כ בבית סידרתי את התפילין.
האם היה אפשר להניח דרך עראי בבית של ר"ת למ"ד שקדושתו חמורה יותר?

תשובה:

שלום וברכה כיון שלא הקדשתו אותו לשם כך אלא רק הנחת עראי ודאי אין כל חשש.

שבת שלום.