בעיות בבית – בין הבעל לאבא

שאלה:

אני ובעלי גרים בדירה של אבא שלי .ולאבא שלי יש מחסן בחצר האחורית והוא כול יום מגיע ורואה שבעלי שם בחצר הקידמית אוסף של רהיטים לא משומשים וכלי עבודה בשימוש ולא מסכים לבעלי לשים שום דבר בחצר .ובעקבות כך בעלי ובי רבים ובעלי כועס עלי ורוצה שאריב עם אבא שלי ונמאס לי מהמצב הזה מה עושים?

תשובה:

שלום וברכה

קשה מאוד לייעץ כך מכמה שורות באינטרנט… אבל יש כאן כמה דברים שחייבים לדעת. ראשית, לא רבים עם אבא בשום מצב. שנית, לא רבים עם הבעל… שלישית, החצר של אבא וזכותו לבקש שלא יניחו שם מה שאינו לשביעות רצונו. רביעית, אין כללים, אבל בהרבה מקרים לא טוב לגור כל כך סמוך להורים, זה מביא לחיכוכים ומנע עצמאות, וזה לא תמיד מוצלח… לאור כל זאת כדאי להתייעץ עם רב מקומי מישהו שבעלך סומך על תבונתו שינחה אותו בעצה נכונה איך להתגבר ולכבד את אבא כמו שצריך ולהשמע לבקשתו הלגיטימית למען האמת, אבל גם אם לא היתה כזו…

שבת שלום ומבורך.