צניעות

שאלה:

שלום כבוד הרב,
אני בעלת תשובה,
ברוך ה' עברתי מהבית ספר החילוני שהייתי בו שנה שעברה לבית ספר דתי (למרות שהייתי מעדיפה חרדי אבל התפשרתי) וכמובן שהחלפתי את כל הביגוד ואני גם לובשת גרביים. הבעיה היחידה זה השיער. שאלתי רב והוא אמר לי שצריך לאסוף את כל השיער, בינתיים אני אוספת חצי. (השיער שלי קצת אחרי הכתף) העניין הוא שאני מרגישה ממש חסרת ביטחון עם שיער אסוף לקוקו ומרגישה שזה מכער אותי. הבנתי שיש פוסקים שמתירים אבל אני לא שלמה עם זה.
מה הרב מציע לעשות?

תשובה:

איסוף של חצי זה בסדר גמור, אין חשש. אשרייך שזכית להתקרב בצורה מדהימה כזו!

המשיכי לעשות נחת רוח לאבינו שבשמים ותדעי רק שמחה וכל טוב.