כפרה על חסרון הנחת תפילין

שאלה:

האם הנחת תפילין היום מתקנת את אינה הנחת תפילין של יום הקודם לו ?

תשובה:

כל יום היא מצוה בפני עצמה, ועל חסרון קיום מצוה קדושה יקרה וחביבה זו נאמר מעוות לא יוכל לתקון וחסרון לא יוכל להמנות, רק יש להרהר בתשובה שלמה, להתחרט מאוד ולהצטער על אובדן המצוה שהיא מהתורה בדיוק כמו שופר בראש השנה ומצה בליל הסדר, ולקבל לעתיד בלי נדר לעולם לא להתחיל יום בלי הנחת תפילין ותפילה כהלכתה, סדר היום שלנו חייב להיות יהודי לגמרי! יש לזכור למה באנו לעולם, מה עיקר ומה טפל, ולא לוותר על העיקר בעולם הזה חלילה.

בשורות טובות ויום נעים.