כיתוב על מצבה

שאלה:

האם יש עניין לכתוב על המצבה אקרוסטיכון של פסוקים לפי שם המנוחה?

תשובה:

שלום וברכה

הכיתוב על המצבה נועד לכבד את הנפטרת, עשו זאת לפי טעמכם, יש שאוהבים אקרוסטיכונים, ויש שאוהבים משפט של מילים פשוטות, ויש אוהבים פסוק מתאים מהכתובים, כל אחד מתחבר לסגנון אחר, העיקר שיהיה מכובד. יש לי אגב ידיד שעוסק לפרנסתו מכתיבת אקרוסטיכונים למצבות ולשמחות, אם תרצו אוכל לקשר ביניכם.

בשורות טובות ומן השמים תנוחמו.