התמכרות למסכים

שאלה:

שלום רב , אני בסוף החודש איהיה בעזרת ה' יתברך בת 24
מגיל 4 אני רואה טלנובלות וסדרות שרובם למבוגרים , לא היו לי חברים והייתי מדמיינת שהדמיות בטלוויזה עם החברים שלי הבעיה היא שזה עדין נמשך אני כל היום מול המסכים חולמת בלילה על הדמיות מדמיינת בעבודה וכדומה יש לכבוד הרב טיפים בשבילי איך להפסיק את זה או לפחות להפחית ? תודה מראש והמשך יום טוב

תשובה:

שלום וברכה

מה שאת מתארת זו התמכרות של ממש שמצריכה התערבות מקצועית של טיפול בהתמכרויות, ויפה שעה אחת קודם, כיון שזה הרגל גרוע מאוד שמחריב את החיים, וכיון שיש לך רצון לחיי משפחה בעל וילדים, זה בלתי אפשרי לרחף בתוך הבועה הזו ולהשקיע שעות רבות בשטויות האלו שמטריפות את המוח. תפני לאשת מקצוע דתית ותעזרי.

בהצלחה