איך מתירים קללות ?

שאלה:

בתי בת 21 גרושה עם תינוק מתגוררת אצלי אנחנו לא מסתדרות למרות זאת אני עוזרת לה המון עם הילד לצערי היא חושבת שאני בעלה מתייחסת בזלזול גם בי וגם באחיותיה אני אלמנה מרגישה שחוקה לאחרונה היא מקללת אותי למוות ושחלילה אמות ממחלה קשה
אציין שהיתה לה ילדות קשה היא מאובחנת עם הפרעת אישיות ואספרגר אציין שתמיד תמכתי בה כל השנים. כיום אני מרגישה דעוכה ומיואשת ממנה.יש לי עוד שתי בנות שמכבדות אותי ומעריכות אותי לעומתה,אני מצד אחד בוחרת להיות בזוגיות לצאת מהבדידות ומצד שני פוחדת שהיא תהרוס לי .
היא לא מוכנה לעזוב את הבית רק אם אתן לה כסף .
איך אוכל להתיר את הקללות שלה ולהגן על עצמי אנרגטית ?

תשובה:

הקללות שלה הם שום דבר, הבל הבלים שטויות ממש, וכי עולה על דעתך שבורא עולם מתייחס להתנהגות כזו ומקבל את קללותיה?! ודאי שלא! כאב לי לקרוא מה את עוברת ואני מברך אותך בחיים טובים ומאושרים, בעל ירא שמים ובעל מידות טובות, ורק נחת ושמחה כל הימים.

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

תגובה 1