לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

שומר שנדרם וחושש שגנבו

שאלה:

שלום בגיל 17 עבדתי שומר בחנות בבני ברק בלילה חושב היה שם פועלים עבדו בשיפוצים שם אני ישבת בכניסה ונרדמתי חלק מהזמן שם אני לא יודע עם נגנב שם דברים אף אחד לא אמר לי דבר בבוקר עבר כבר 20 שנה מה אני אמור לעשות תשובה ?

תשובה:

שלום וברכה,

אם לא תבעו אותך על דברים שנגנבו אן צורך לחשוש שמא אירע גניבות.

בהצלחה.

מקורות:

אין צורך לחשוש אם לא הייתה תביעה. ובפרט שאם הייתה גנבה מסתבר שהיו תובעים ממך מיד.