מה יהיה עם הגוים בימות המשיח ובעולם הבא

שאלה:

שלום הרב,
האם גויה מוסלמית שהולכת בצניעות תקבל על זה שכר?
מה יעשו הגוים בעולם הבא? הרי התענוג בגן עדן אמור להיות להשתעשע בתורה, והם לא יכולים ללמוד תורה אז מה הם יעשו?
מה יהיה עם הגוים בימות המשיח? מה הם יעשו? והאם הם יוכלו להתגייר אחרי שיבוא משיח?

תשובה:

שלום וברכה

כל גוי שעושה דבר טוב יקבל על כך שכר.

שכר לגויים אינו בגן עדן, אין להם נשמה ואין להם שייכות לחיי העולם הבא, יש להם מקום הראוי לנפשותיהם לפי דרגתה ששם יקבלו שכרם.

בימות המשיח גוי שירצה להתגייר אם יתברר שכוונתו כנה יוכל להתגייר והשאר יסייעו לעם ישראל בעבודתם, כלשון הפסוק ורעו זרים צאנך וכו'.

הצטרף לדיון

תגובה 1