ברית מילה בערלה חלקית

שאלה:

איך מבצעים ברית מילה לתינוק שנולד עם עורלה קטנה.(שלוש רבעים של עורלה או חצי עורלה)

תשובה:

שלום וברכה

זו לא שאלה לאתר שלנו, זה פשוט מצריך מוהל מומחה ומנוסה שיעשה זאת, והמומחים עושים זאת בלי סוף ואין צורך לחשוש, במקרים קיצוניים חובה לעשות זאת עם מספריים ובלי מגן ולכן חובה לקחת מוהל מנוסה וותיק ומומחה ידוע, ואז אין כל חשש, זה דבר שבשיגרה. תתקשרו לרב משה ויסברג שהוא מוחחה ידוע, וייעץ לכם מי כדאי לקחת באיזור מגוריכם: 0504141000

בהצלחה רבה ומזל טוב.