מראה חום על עד הבדיקה

שאלה:

שלום רב
קיבלתי מחזור ביום שבת שעברה לפני צאת הכוכבים, ביצעתי בדיקת טהרה ראשונה ביום שלישי ולאחר מכן ברביעי ועדיין היה דם.
יום חמישי שישי ושבת לא היה לי דם אלא הפרשות חומות בעת הבדיקה.
האם אני צריכה לחכות שיהיה נקי לחלוטין ורק אז לספור שבע נקיים ולטבול?
אין דם במהלך היום אלא רק בבדיקה הפרשות חומות

תשובה:

שלום וברכה

יש להראות הפרשות אלו לרב המקומי שיקבע אם הן אוסרות ואם ניתן להכשיר את ההפסק, זה מאוד תלוי בגוון של החום. במקביל, אם זו תופעה שחוזרת על עצמה כדאי לפנות לבדיקת / בירור הורמונלי אצל רופאת הנשים.

שבוע טוב.