הבוס לא סופר אותי

שאלה:

בס"ד
האתר הזה פשוט עוזר לכולם!
תודה לכם ראשית.
אבקש לשאול ביחסי עובד ומעביד.
אני מורה בבית ספר
המנהל שלי אדם חיובי מפרגן באמת אדם טוב.
העניין הוא שהתחיל הסגר
הייתי צריכה לשאול שאלות תכניות על הלמידה וכו.
אני יודעת שהוא עסוק
אבל נפגעתי כשהתקשרתי 3 פעמים והיה בממתינה
ושלחתי s.m.s אם יוכל לחזור אליי ולא חזר.
האם עכשיו כשחוזרים לעבודה , אחרי חודשיים כמעט לא להגיד לו כלום.
אני יודעת שלא התכוון אישית.
אבל הרגיש לי שהוא סינן אותי.
סליחה אם השאלה לא ככ מתאימה. צורך לדעת פשוט
כיצד לנהוג?

תשובה:

שלום וברכה

קראתי את הכאב שלך, ואני רוצה לחדד שתי נקודות: ראשית התחושה מן הסתם אינה נכונה, יש הרבה אנשים בעבודה, ההודעות שלך הגיעו אולי בזמן שלא יכול היה לענות ואחר כך שכח, או התעצל… זה לא משהו אישי נגדך, זו עצלות… אומר לך את האמת, גם אני עובד מול הרבה אנשים ולא תמיד מספיק או זוכר לחזור לכולם…

ב. וזו הנקודה הכי חשובה! לא מתאבדים בשביל עלבון… כלומר, בסופו של דבר הרי זה מקום העבודה שלך, ואת רוצה לחיות שם בכיף ולעבוד בסביבה נעימה, אם כך מה תרויחי שתיצרי אוירה לא נעימה מול הבוס? הרי את הראשונה להנזק מזה! לא עושים כך, זה ממש לא כדאי. אם את מרגישה שזה ממש בולע אותך ואת חייבת להגיב, ואם לא אז את רמוסה, אז תדברי איתו על כך נעים ופתוח ואז תראי שבסך הכל השד לא נורא כל כך, אבל אני הייתי מצי לשכוח מזה לגמרי.

בהצלחה רבה ושבת שלום.

הצטרף לדיון

תגובה 1