מחשב מתנה?

שאלה:

המחשב שלי הפסיק לעבוד אמא שלי החליטה לקנות לנו חדש כי הרגישה רע בשבילינו. אחרי שהזמינה בעלי הצליח לתקן אותו כך שעובד רק כשהוא מחבר לתקע בזוית מסוימת מאד. האם אני צריכה לאמר לאמא שלי והיא תבטל את העיסקה או שאפשר להשאיר את זה כך כי יעזור לי מאד עוד מחשב בשביל הבת שלי ללימודים תודה רבה!

תשובה:

שלום וברכה,

מותר לכם לקבל את המחשב מהאמא שהחליטה לקנות מתנה, ואין צורך לעדכן אותה שהמחשב עובד בצורה ארעית.

בהצלחה.

נימוקים:

האמא החליטה לרכוש לכם מתנה מחשב, ולא התנתה בנתון שדווקא אם המחשב לא עובד. יתר על כן, המחשב שעובד בצורה מאוד מסוימת לא נחשב למחשב תקין כלל.

הצטרף לדיון

תגובה 1