חייבים בית מזוזה?

שאלה:

הזמנתי אצל אומנית בית מזוזה לדירה חדשה. הביצוע שלה מתעכב כרגע. עטפתי את הקלף בניילון והדבקתי בחוזקה עם דבק סלוטייפ למשקוף. ובעלי אמר ברכה. הקלף צמוד היטב למשקוף. שאלתי; האם מותר לשים כךעל המשקוף ללא בית מזוזה או חייבים בית מזוזה. תודה

תשובה:

שלום וברכה

מותר לשים כך ועשיתם מצויין, אבל כדאי להזדרז ולסדר את זה גם כי זה עלול ליפול והתבזות, וגם כי זה יכול לקבל לחות ולפגום באותיות, עוד מעט חורף וצריך שיהיה סגור היטב.

ישוב טוב וכל הברכות!