נטילת ידיים שחרית

שאלה:

שלום כבוד הרב,
יש מקרים שבהם אני קם להתפנות בלילה או בזמן שבין עמוד השחר של 120 דקות לעמוד השחר של 72 דקות או בזמן שאחרי עמוד השחר של 72 דקות אבל חוזר לישון
איך אני יכול לברך אשר יצר וגם לא להפסיד את הברכה על נטילת ידיים שאני יקום אחרי זה בעזרת ה׳? תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

בלילה תברך רק אשר יצר ולא על נטילת ידים, ובבוקר כאשר אתה שוב קם תתנהג רגיל, תלך הרי שוב לשירותים לפני התפילה, ממילא תברך גם אשר יצר.

יום נעים.