כשרות

שאלה:

שלום רב.
קנינו בטעות אריזה של 12 פחיות קולה שמיוצרות באוקרינה.על כל פחית בנפרד לא כתוב הכשר.יש מדבקה על האריזה עם הכשר של הרבנות הראשית והכשר של הבד"צמחזיקי הדת ועוד הכשר שאני לא מכירה.האם זה באמת כשר ואפשר לסמוך על זה?זה מדבקה שחורה של קוקה קולה זירו.

תשובה:

שלום וברכה

אינני יודע יש לשאול את המערכת שנותנת כשרות.. בעיני תמוה שיהיה הכשר של מחזיקי הדת על קולה שמיוצר באוקראינה, בפרט שזה לא מצויין על האריזה, אבל כדאי לפנות אליהם ולשאול.