דחיית הטבילה

שאלה:

שלום, ילדתי לפני כחודש ואני אמורה לעשות הפסק טהרה בימים הקרובים, ההריון היה מאוד מורכב פיזית ורגשית ואני מרגישה שאני לא מוכנה מבחינה נפשית להגיע לטבילה בשבועות הקרובים, האם אפשר לדחות את הטבילה?
ואם כן, צריך לבדוק כל יום עד הטבילה (יותר מ 7 ימים) או לדחות את ההפסק עצמו?
תודה רבה.

תשובה:

שלום וברכה

לא צריך לעשות הפסק עדיין, מאוד מצוי שממתינים ששה שבועות, אבל תעשו את זה בהסכמה של שניכם.

מזל טוב ורוב נחת.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. אולי כדאי שתפסוק בטהרה, תמנה ותטבול מתוך הסכמה הדדית מראש שלא יגיעו לידי מעשה עד שתהיה מוכנות נפשית ופיזית. כי לאחר לידה לפעמים יש אפשרות להטהר וכשהיא לא מנוצלת, טפטופים קלילים מתמשכים, עלולים לעכב מאוד לכשירצו.