קניה בסופר

שאלה:

שלום וברכה לרב , נכנסו לסופר שידענו שיש בו הנחה על הירקות ביום שלישי , ביציאה שמתי לב שלא קיבלנו את ההנחה , בבדיקה התברר שזה בעקבות כך שלא עלינו על סכום קניה מסוים ממוצרים בתוך הסופר (סכום הפירות וירקות לא נכלל עבור המבצע)
התעצבנו , ונגשנו לבדוק , לאחר שהבנו מדוע חשבנו להכנס שוב , לבטל קניה ולצרף מוצרים עבור ההנחה , ואז התייאשתי ואמרתי יאללה נלך לא נורא , ואז שוב חזרתי בי ואמרנו נכנס ונבקש שיצרפו את הקבלות ואת הקניה שנבצע ויעשו לנו הנחה , והסכימו , האם אולי זה שהתייאשתי אוסר עלי לחזור לסופר ? תודה מראש

הסופר נענה לבקשתינו ,
ועוד , היינו עדין בקרבת הסופר וזו היה סוג של התלבטות עדיין

תודה מראש

תשובה:

שלום וברכה,

אחרי שהסופר נענה לדרישתכם אין כל חשש, ואין הבדל אם התייאשתם או לא.

בהצלחה.