עזרה עבור חבר כהן שחי עם גרושה

שאלה:

שלום יש לי חבר טוב שיש לו נסיון קשה בעניין כהן גרושה,הוא ביקש עזרה עבור הגרושה שהם כרגע למרות האיסור ביחד. האם ניתן לסייע בנושא רפואה עבור הגרושה שהוא חי איתה?

תשובה:

שלום וברכה

לא ממש הבנתי את השאלה, אם הנושא הרפואי קשור להיותם יחד, כלומר זה משהו שיסייע להם בקיום יחסים וכדומה, ודאי אסור לסייע להם, אבל אם סתם אשה זו זקוקה לסיוע רפואי, ואין לזה קשר עם בן זוגה, מותר לסייע.

בשורות טובות.