שכנים שמוציאים שם רע

שאלה:

שכנים שהגיעו לפני 3 שנים מעל בית הורי קוראים להם גויים ולועגים ומדברים לשון הרע עם השכנים העניין כבר הפך להשפלה כלפה הרי כי הם אינם דוברי עיברית מה עלינו לעשות בעיניין זה כדי לעצור אותם כמובן חשוב לציין שהורי לא גויים ולא חילונים הם שומרי מצוות ואנשים צנועים מאוד

תשובה:

שלום וברכה,

מאוד כואב לראות דברים כאלו. אני לא רואה אפשרות לטפל בשכנים שמנהגים בצורה כזו. אולי תשלחו רב שכונה שישוחח איתם וישפיע עליהם לשנות את דרכם. ועל הכל להתפלל להשם שישובו למוטב ותשבו לבטח בביתכם.

בהצלחה.