היתר להימנע מיחסי אישות

שאלה:

בת 42, 24 שנים בנישואין.
בשנים האחרונות כל תחום יחסי האישות הפך להיות עבורי עינוי וסבל של ממש. פיזי, רגשי ונפשי.
כאשר משנה לשנה זה נעשה לי יותר ויותר קשה ובלתי נסבל.

אני בטיפול רגשי כבר זמן בתקווה לשינוי.

לאור זאת, אני מבקשת לקבל היתר שלא לקיים איתו יחסי אישות בינתיים כל זמן שאני עדיין סובלת מכך

תשובה:

שלום וברכה

אני מניח שאין שום הגיון בצורה כזו לקיים יחסים, יחד עם זה יש צורך בטיפול מעמיק כדי להגיע למצב נורמלי של חיים משותפים, וכמובן לקבל ייעוץ רבני תומך כדי שגם בעלך יתמוך בכל הענין ויבין את הנעשה וכיצד מתקדמים. יש צורך גם בייעוץ והדרכה בקשר לענין עצמו, אולי זה נעשה אצלכם בצורה הנכונה מה שגורם או מסייע לכל המצוקה.

בשורות טובות ורפואה שלמה.