כיבוד אורחים לפני הבדלה

שאלה:

יש לי שאלה שמטרידה אותי כבר זמן רב. ואבקש תשובה. עוד טרם הקורונה בעלי עבר ניתוח בבטן. והיה צורך חודש מנוחה מה שמנע הליכה לביהכנס.
ישר בצאת שבת באו 4 מתפללים ישר מביהכנס לבקרו.(עוד לא הלכו לביתם. באו ישר בתום התפילה מביהכנס) בגלל שלא עשו הבדלה לא הגשתי בכלל כיבוד אפילו לא הצעתי שתיה. מאז אני מרגישה שלא נהגתי בהם כבוד. שלא נתתי אפילו כוס מים. שאדע רק אם נכון עשיתי ולא מציעים כיבוד בשעה זו. או טעיתי. תודה

תשובה:

עשית מצויין, אני מניח שאם הם יהודים טובים הם היו נעלבים לקבל כיבוד לפני הבדלה…

רפואה לשמה וחיים מבורכים!