יחסי אחים

שאלה:

אנחנו 2 אחים. אבינו ז"ל נפטר לפני 15 שנה. בהיותו בחיים הוא דאג כספית רק לאחי ואף עזר לו במימון חלקי ברכישת דירה. אותי הוא קיפח מסיבות שלו. השאלה שלי היא האם אחי צריך לתת לי חלק מהכספים שקיבל מאבי בחיים. כספי הירושה היו כמעט אפסיים ולא נשאר מאומה.

תשובה:

שלום וברכה

המקרה שאתה מתאר כואב מאוד, אבל ודאי הוא לא חייב לתת לך כלום, כל מה שקיבל בחיי האב זה שלו לגמרי, מותר לאדם לתת מרכושו בחייו למי שירצה.

בשורות טובות.