לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

קללה

שאלה:

שבוע טוב,
אחד שלח לי למייל הודעת כופר שהוא האקר ואם אני לא אתן לו 1500 דולר הוא יעביר את הפרטים שלי לכולם
קיללתי אותו שה' יהרוג אותו ושימח שמו ויאבד זכרו ואבא שלי אמר לי אחרי זה שזה נסיון סחיטה ולא להתייחס.
אמרו לי שקללה שאדם מקלל זה חוזר אליו אז אני די מפחדת. מה לעשות?

תשובה:

באמת גועל נפש להתבטא בצורה שכזו, יהודי חייב לשמור על מעלתו וטוהרו גם כשהוא במצב של לחץ ועוגמת נפש.

אין מה לפחד רק מאוד מאוד להתחזק בטהרת הפה והמחשבה.

יום נעים.