לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

כישוף / קשירה – חיי טהרה או חיי איסור?

שאלה:

רוצה לדעת האם עשו כלי כישוף או קשירה? אני עם בן זוג כבר שנתיים וחצח ועדיין האקס במחשבות אצלי ולא מצליחים להרפות אחד מהשניה אחרי 3 וחצי שנים ..

תשובה:

שטויות והבלים, זה לא כישוף זה יצר הרע!! כל מה שאינו ניושאין על פי תורה ושמירת טהרה, היצר הרע אוהב, כי הוא יודע כמה זה גרוע ומגונה בעיני ה', וכמה זה מזיק לאנשים שלא חיים חיי טהרה, והוא עושה הכל כדי לנסות להחטיא את האדם. גם הבן זוג העכשוי, מותר לחיות יחד רק בנישואין כדת משה וישראל, כמו כל היהודים/יות הצדיקם/ות בכל הדורות, ותוך שמירת טהרת המשפחה.

קחו אומץ ותעשו את זה ובורא עולם יתן לכם רק אושר ושמחה כל הימים.

שבת שלום.