לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

חלום

שאלה:

לפני החלום במציאות בעלי היה בעבודה יש שמה קפסולות מאוד מסודרים והיה שם איזה אחד שדבר איתו פחות מחצי דקה ובדק כלל הוא לא בקרבתו הם לא אותו צוות ושתיהן היו עם מסכות החבר התגלה ככל הנראה חולה קרונה הבדיקה יצא גבולית עכשיו לא שלחו לבעלי להיכנס לבידוד עדין חבר שלו מהעבודה הוא עשה שוב בדיקה ואם יצא חיובי חבר שלו אז בטח יעדכנו אותו בכל אופן חלמתי גם השבת על אמא שלי שחס וחלילה….. ושאלתי על זה רב והוא אמר לי לשמור עליה ואני יסביר יש לי ילדות בסיכון עם אסתמא וגם אמא שלי גרה איתנו עם אסטמה אחות של בעלי מתחתנת היום ואנחנו לא הולכים בגלל המצב ובגלל ששאלנו רב ואמרו בפירוש לא ללכת אבל יש עלי כעס לא מעט מהם מהמשפחה של בעלי בעלי אמר שהוא בבידוד מעכשיו לשם שלום ושאני לא מגיעה והיום בלילה בעיקרון חלמתי שבעלי עם שיעול ואני עם שיעול ומפחדים לא להדביק לא יודעת חלום מוזר שקמתי קצת מטולטלת מי זה

תשובה:

שלום וברכה

החלום הוא כלום, זה הרי בא מהמחשבות במשך היום, ברור לגמרי, ולעצם הענין, בהחלט לא קל כשיש בן משפחה בסיכון, אבל אתם עושים נהדר ששומרים ומשגיחים מאוד, בעזרת ה' תדעו רק טוב ותהיו כולכם בריאים ושלמים שמחים ומאושרים כל הימים ותדעו רק טוב נחת ושמחה.