פירות יער קפואים

שאלה:

הבנתי שפירות יער קפואים(כמובן בכשרות טובה) צריך לטחון?
אם אני שמה את הפירות בתוך בלילת עוגה ואופה בתנור אז אפשר בלי לטחון אותם? או שחייב טחינה בכל זאת?
ובאותו עניין, זה בעיה להניח את הפירות הקפואים על עוגה לקישוט?(בלי טחינה)

תשובה:

מה שצריך לטחון לא מועיל לו אפייה או בישול, גם תולעים אפויות דינן כבריה שאינה בטלה.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל