טהרה

שאלה:

שלום הרב,
אני חתן טרי ברצוני להבין כי פסק ההלכה לא ברור לי.
לאחר ביאה גמורה ודם בתולים.
מה הדין בביאה שלישית הרב בטהרת הבית חלק א' סימן י' סעיף ו' בחלק הראשון כותב שלאחר גמר ביאה בבעילת מצוה ולאחר טהרתה בא אליה שנית שאין צריך לבדוק לאחר ביאה שנייה את הסדין או על עד אם יש דם
ורשאי לבוא עליה שנית בלא בדיקה ורק טוב ונכון להחמיר.

אם אני מקל ולא בודק כפי שפסק הרב, הגזירה במציאת הדם כמה דקות אחר התשמיש על הסדין או העד או גם על הגוף או ברחצה, מטמא?

תשובה:

כל דם שימצא יהיה לו דין כתם לפי כל גדריו שאם אין במה לתלותו הוא מטמא.